ANUNȚ: Serviciul nostru de vânzări este temporar indisponibil, momentan nu preluăm comenzi. Vă mulțumim pentru întelegere!
5 idei de cadouri personalizate pentru 8 Martie

05 March, 2015   |   Papioxu' de serviciu
Durata de citire: 3 minute

5 idei de cadouri personalizate pentru 8 Martie



Image title

Cine mai bine decat o femeie ar putea sti ce isi doreste o doamna, domnisoara, fiica, mama, bunica… inainte de a va oferi sugestii, este necesar
de clarificat anumite indoieli pentru cei care nu sunt inca siguri daca sa pregateasca o surpriza sau nu.


E adevarat ca un cadou implica costuri, insa nimic in lumea aceasta nu e mai scump decat persoana draga. Alegerea cadoului implica timp, dar daca ai o idee definita, cu siguranta te vei descurca rapid.


Orice cadou are o semnificatie speciala, reprezinta atentia pe care de multe ori uitam sa o oferim, este momentul cand facem o pauza pentru bucuria sufletului.


Echipa Papiox iti sugereaza 5 idei de cadouri personalizate pentru ziua de 8 martie:

1. Flori
Floraria La Vie en Rose

Un cadou atat de clasic si atat de simplu, dar de multe ori trecut cu vederea in zilele noastre. Poti darui flori, dar nu orice buchet de flori, ci arta cu esenta florala oferita de
La vie en Rose. Tu descrii femeia si in schimb primesti buchetul ce va purta numele ei.


2. Papioane personalizate
Papioane Papiox
Cine a zis ca femeile nu poarta papioane? Daca stii culorile ei preferate, creeaza un Papion Pandantiv personalizat in Laboratorul de Papioane. La fel poti alege din toate colectiile de Papioane Papiox si selecta sistemul de prindere pe “Lant” astfel incat il poti transforma intr-un colier original.

3. Bilete

Un bilet la teatru, la un concert sau festival de muzica, de exemplu la festivalul
Electric Castle. Poti darui bilete de avion pentru un city break sau invitatie la un salon de SPA.


4. Sport sau Natura

Centrala De Escalada

Daca ii place sportul sau activitatile in natura, organizeaza o plimbare cu bicicleta pe un traseu special. Daca este prea frig, puteti incerca activitati sportive noi, ca de exemplu cataratul in spatii interioare - daca esti din Cluj incearca Centrala De Escalada.

5. Carte

Carte

Cum se spune, exista un cadou bun, unul rau si o Carte. Stii ca cititul este una din activitatile ei preferate? Ramane sa mai afli ce anume ii place sa citeasca.


Daca ti se pare ca pe toate astea le are sau i le-ai daruit cu putin timp in urma, atunci afla chiar de la ea. Cum? Trebuie sa inveti sa citesti printre randuri si sa observi.

P.S. Daca iubesti mai multe femei (nu e ceea la ce te-ai gandit) ne refeream la sotie, mama, fiica, bunica - recomandam sa-ti creezi un document Excel ca nu cumva sa uiti pe cineva.


Enjoy your shopping! :)











EROARE: Nume sau adresa de email sunt invalide.
Îți mulțumim, abonarea a fost făcută cu succes.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER SĂ FII RĂSFĂȚAT CU NOUTĂȚI, OFERTE ȘI SURPRIZE
2013-2024 PAPIOX