ANUNȚ: Serviciul nostru de vânzări este temporar indisponibil, momentan nu preluăm comenzi. Vă mulțumim pentru întelegere!
10 idei de cadouri pentru bărbați, Design românesc

10 December, 2015   |   Katia Macovei
Durata de citire: < 5 minute

10 idei de cadouri pentru bărbați, Design românesc



Sărbătorile se apropie cu pași grăbiți iar presiunea de a găsi cadoul perfect pentru persoana iubită este tot mai mare.  Shopping-ul pentru bărbați poate fi dificil - vrei să-i dăruiești ceva care să-i placă și să prețuiască în timp, dar nu vrei să-i alegi un cadou care o să stea în dulap nefolosit, sau ceva atât de previzibil și impersonal încat el nici nu-și va aminti de la cine este. Secretul, credem noi, este de a găsi echilibrul desăvârșit dintre practic și original.

În această selecție am inclus doar produse de design românesc. Motivul a fost simplu - pentru că sunt originale, sofisticate și adaugă valoare oricărui cadou știind că sunt concepute și create de designeri români. Cred că ar trebui să apreciem produsele românești înainte ca să o facă alții. Eu mă simt mândră când văd un produs românesc bine făcut, așa că aceasta este lista cu idei de cadouri pentru bărbați concepute în România.


1. Portofel Upside-down
Portofel upside-downUn portofel nu încurcă niciodată, iar dacă iubitului tău îi pasă de mediul înconjurător se va bucura enorm să afle că acest portofel este confecționat din prelată prin metoda upcycling. Este stylish, ergonomic și îl poate asorta la orice ținută. Cumpără 
aici.


2. Suport pentru bicicleta OONA

Suport pentru bicicleta OONADacă este iubitor de mișcare iar bicicleta este preferatul mijloc de transport acest cadou este perfect. Designul minimalist și funcțional oferă posibilitatea de a depozita bicicleta într-un mod original pe un perete din casă. Produsele OONA sunt lucrate manual iar materialul principal este lemnul de esență tare. Suportul pentru bicicletă implică costuri mai mari, însă cu siguranță va rezista în timp și va fi apreciat. Cumpără aici


3. Tricou by Lana X Britnic

Tricou by Lana X BritnicTricoul poate deveni un cadou original atunci când are un mesaj pe măsură. Colecția Lana X Britnic conține diverse tricouri cu mesaje inspirate de viața de noapte din București și literatura română; mesaje din digital și social life. Toate sunt 100% bumbac bio. Fii îndrăzneață și alege un tricou care se potrivește cu personalitatea iubitului tău. Cumpără aici.


4. Papioane și  Cravate by Papiox

Seturi de accesorii Papiox

Papioanele, cravatele și batistele de buzunar sunt un cadou minunat pentru un gentelman. Îți sugerăm să treci peste prejudecata de asortare necondiționată și să îi oferi iubitului tău un look cu personalitate. Papiox îți propune diverse seturi de accesorii ce conțin atât modele elegante și casual, cât și modele cu imprimeu îndrăzneț și original. Sunt versatile, accesibile ca preț și pot fi combinate la diverse ținute. Accesoriile sunt cu siguranță indispensabile pentru garderoba oricărui bărbat. Cumpără aici.


5. Geantă Linia 21

Image titleChiar dăcă poate suna ciudat dar și bărbații poartă genți, nu doar rucsacuri sport, iar când aleg un produs sunt atenți la detalii și preferă o geantă bună, decât mai multe de proastă calitate. Cu gențile de la Linia21 nu vei da greș, sunt moderne, practice și au un design deosebit. Cumpără aici.

6. Brățări by Constantin Nautics

Image title

Brățările pentru bărbați sunt un accesoriu nou apărut în look-ul bărbatului modern și îl poți surprinde cu acest cadou dichisit. Brățările nautice confecționate de Constantin Nautics sunt create din materiale certificate ecologic - din cabluri utilizate la vasele cu vele/pânze, rezistente la apă sărată și la apă caldă. Un cadou drăguț ce îl poate purta cu el oriunde. Cumpără aici.

7. Stand pentru laptop Flio

Image title

Techo-IT-gadget guy îți sună cunoscut? Atunci acest cadou poate fi unul potrivit pentru bărbatul tău. Flio este un stand pentru laptop pliabil, care oferă o poziție ergonomică, și o postură mai corectă și sănătoasă pentru persoana ce îl folosește păstrând un unghi de tastare comod. Îl poate lua cu el oriunde, este ușor și are un design atrăgător și prietenos. Cumpără aici.

8. Corp de iluminat Bulbo

Image titlePentru că toate lucrurile ce se pot transporta cu ușurință sunt practice și drăguțe următoarea propunere este corpul de iluminat Bulbo. Bulbo este becul clasic, reinventat, are o formă atât de cunoscută, dar în același timp atât de intersantă - este un cadou minunat pentru bărbați. Corpul de iluminat este creat de Foldo, iar mai multe produse de la ei se pot găsi aici.

9. Veioza ROCA

Image title

O veioză inedită din hârtie reciclată ar putea arăta superb pe noptiera bărbatului iubit. Veioza Roca este un obiect funcțional și eco friendly. Este creat de Atelier A4 și se poate comanda în diferite culori, un cadou numai bun de folosit și admirat! Cumpără aici.

10. Muzică de la Zonga

Image title

Cadourile pot fi și în formă electronică, iar pentru tipul ce nu se poate dezlipi de muzica preferată, oferă-i un abonament Zonga - o aplicație cu peste 26 de milioane de piese, de unde cu siguranță va găsi ce îi place, fără download și bătăi de cap. Este cel mai nou și ușor mod de a asculta muzică legală :). Vezi detalii.

Cu siguranță sunt și alte produse made in România ce merită atenția noastră și pot fi un cadou minunat pentru sărbători!  Sper că veți găsi (și veți primi) cadoul perfect în acest sezon plăcut de aglomerat.

Enjoy shopping for holidays!






EROARE: Nume sau adresa de email sunt invalide.
Îți mulțumim, abonarea a fost făcută cu succes.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER SĂ FII RĂSFĂȚAT CU NOUTĂȚI, OFERTE ȘI SURPRIZE
2013-2024 PAPIOX