ANUNȚ: Serviciul nostru de vânzări este temporar indisponibil, momentan nu preluăm comenzi. Vă mulțumim pentru întelegere!

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

1. Informatii generale
Prezentele specificatii se aplica site-urilor Papiox.ro si Papiox.com realizate, operate si mentinute de Hetmann Ecaterina PFA cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Calea Turzii 162-168, in calitate de operator de date.

Hetmann Ecaterina PFA respecta viata dumneavoastra privata si datele cu caracter personal pe care le furnizati in momentul inregistrarii sau operarii in cuprinsul acestor siteuri. În acest sens au fost implementate masuri tehnologice de protectie si organizatorice corespunzatoare.

Aceste specificatii au rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-urilor Papiox.ro si Papiox.com

Motivul procesării Datelor Personale ale Clientului este in primul rând necesitatea de a indeplini contractul la care este parte sau necesitatea de a lua măsuri la cererea acestuia inainte de incheierea Contractului (art.6 alin.1 litera b) a GDPR).

2. Categoriile de date prelucrate
Hetmann Ecaterina PFA opereaza online cu seturi de baze de date cu utilizatorii site-urilor - Bazele de date referitoare la utilizatori/clienti

Datele personale sau informatiile personale inseamna orice informatie despre o persoana fizica care poate duce la identificarea acesteia.

Pentru categoriile de date referitoare la utilizatori (persoane fizice), Hetmann Ecaterina PFA minimizeaza continutul acestora si ofera transparenta privind continutul si prelucrarile efectuate astfel:

Tipuri de date cu caracter personal prelucrate:
a). Date de identitate: nume, prenume, adresa, adresa de email, numar de telefon, date bancare.
b). Date tehnice: adresa IP, cookies, datele dvs. de conectare, tipul si versiunea browserului, setarea si localizarea fusului orar, sistemul de operare, platforma si alte tehnologii pe dispozitivele pe care le utilizati pentru accesarea site-ului.

Nu colectam nicio categorie speciala de date personale despre dvs. (detalii despre rasa, etnie, cult, credintele religioase sau filosofice, viata sexuala, orientarea sexuala, opiniile politice, calitatea de membru al sindicatelor, informatii despre sanatatea dvs. si datele biometrice si genetice)

3. Scopurile si temeiurile prelucrarilor
Colectarea datelor se face direct de la utilizatori/clienti prin completarea sectiunea adresa de livrare din cosului de cumparaturi.

Scopurile colectarii/prelucrarii datelor sunt:
- executarea contractului incheiat cu dvs. In vederea livrarii comenzii dvs.
- in cazul in care este necesar pentru interesele noastre legitime (sau cele ale unei terte parti si interesele si drepturile dvs. fundamentale nu depasesc aceste interese )
- in cazul in care trebuie sa respectam o obligatie legala
- evidenta utilizatorilor / clientilor;
- furnizarea notificarilor automate privind starea comenzii;
- procesarea comenzilor, cererilor, intrebarilor, solicitarilor, propunerilor si sugestiilor dumneavoastra;
- asigurarea securitatii informatiilor;
- alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii

Mentionam ca terte persoane precum: Google, Facebook, Digital Ocean, Mailgun, companiile prin care se livreaza comenzile, institutii financiare bancare ar putea acces la datele dvs.

4. Drepturile persoanelor vizate
Utilizatorii / Clientii magazinului online sunt persoane care au inregistrat o comanda pe site acceptand la distanta conditiile contractuale stipulate in sectiunea "Termeni si conditii" si au fost de acord cu prelucrarea datelor personale in scopurile mentionate mai sus.

Drepturi asigurate utilizatorilor:
- dreptul de a fi informat (veti primi intotdeauna informatii clare si transparente, usor de inteles si accesibile cu privire la modul in care folosim datele dumneavoastra si despre drepturile pe care le aveti)
- dreptul de acces (utilizatorii pot accesa datele despre comanda din link-ul comenzii primit pe adresa de email);
- fiecare utilizator / client are posibilitatea de a obtine, in mod gratuit pentru o solicitare pe an, printr-o cerere intocmita in format electronic, transmisa la adresa de email indicata, confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu prelucrate de operator. Prima furnizare de informatii se va face fara a percepe nici un fel de taxa. Nu putem raspunde solicitarilor care nu identifica persoana vizata sau la care avem dubii privind identitatea solicitantului.
- dreptul de rectificare si stergere (utilizatorii/clientii pot modifica datele personale pentru fiecare comanda);
- utilizatorii/clientii au dreptul de a solicita, in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea totala sau partiala a datelor proprii. Solicitarile privind stergerea datelor se vor realiza in masura in care nu exista dispozitii legale prin care suntem obligati sa pastram datele.
- dreptul de a fi uitat (utilizatorii/clientii isi pot sterge datele de contact si datele personale asociate comenzilor);
- dreptul la portabilitatea datelor (utilizatorii/clientii pot salva/imprima datele personale in fisier extern);
- dreptul la restrictionarea prelucrarii;
- dreptul de opozitie (utilizatorii/clientii au dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale in anumite scopuri);
- dreptul la retragerea consimtamantului (se exercita prin stergerea datelor personale);

Descrierea detaliata a drepturilor persoanelor vizate o puteti gasi aici.

În cazul in care utilizatorii/clientii sunt nemultumiti de modul in care le-au fost respectate drepturile, acestia pot adresa plangeri operatorului (office@papiox.ro), autoritatii de supraveghere nationale sau se pot adresa justitiei.

5. Durata prelucrarii datelor
Vom pastra datele dvs. Atat timp cat este necesar pentru a indeplinirii scopurile pentru care le-am colectat inclusiv in scopurile indeplinirii oricaror cerinte legale contabile sau de raportare, dar nu mai mult de 10 ani.

Pentru a determina in mod adecvat perioada de pastrare a datelor cu caracter personal, luam in vedere valoarea, natura si sensibilitatea datelor personale, riscul potential de vatamare cauzat de utilizarea neautorizata sau divulgarea datelor dvs. Personale, scopurile pentru care procesam datele dvs si daca putem realiza aceste scopuri prin alte mijloace.

6. Dispozitii finale
Plasarea comenzii si apasarea butonului FINALIZEAZA presupune prelucrarea datelor personale cum prevede prezenta politica de confidentialitate.
Prezenta versiune a politicii este valabilă de la data de 25.05.2018
2013-2024 PAPIOX