ANUNȚ: Serviciul nostru de vânzări este temporar indisponibil, momentan nu preluăm comenzi. Vă mulțumim pentru întelegere!
Purtam sau nu Martisor?

26 February, 2015   |   Papioxu' de serviciu
Durata de citire: 3 minute

Purtam sau nu Martisor?



Purtam martisor anul acesta? Oare nu mai credem in legenda martisorului sau ne-am plictisit de tot de ea?


Image title

Imi amintesc de timpurile cand eram mici si nu cunoasteam inca expresia „time management”, traiam un moment special inainte de 1 Martie cand ajungeam sa facem martisoare. Era o bucurie in plus, o surpriza pentru cei dragi, pentru parintii care veneau obositi de la munca. De unde aveam sau nu aveam materiale tot reuseam sa facem martisoare deosebite.


Acum am ajuns in locul parintilor, suntem prea ocupati cu „lucruri importante” incat nu avem timp sa ne gandim si la martisoare. Totusi este traditia bunicilor, strabunicilor, stra stra...bunicilor nostri, chiar sa renuntam asa usor? Snurul din ata alba si rosie face parte din viata noastra de totdeauna, el ne aduce aminte de primavara pe care atat de mult o asteptam dupa o iarna friguroasa.


Martisorul reprezinta renasterea si este un talisman menit sa aduca noroc, dar in caz ca ne-am plictisit de el  putem sa-l reinventam deoarece imaginatia nu are limite.Image title


Daca totusi nu avem timp sunt alternative, fuguta pana la targ sa vedem ce este si ce se poate cumpara. Stiu, gasesti tot ce vrei si totusi parca ce nu trebuie, de multe ori produse facute in graba, cum se spune in engleza „in a bulk”, un picut artificiale as zice dar nu numai.

Sa stiti ca mai sunt si Martisoare foarte dragute hand made - martisoare pictate, martisoare din sticla murano, martisoare in forma de brosa, martisoare bratara, facute de cei ce poarta in suflet traditia neamului.


Zile la rand echipa Papiox a pregatit cu drag martisoare unicat in forma de mini papioane. Papioanele in miniatura pastreaza culorile traditionale de alb si rosu, la fel am incercat sa diversificam paleta de culori folosind combinatii indraznete cu diverse texturi - vezi aici.


Mai mult decat atat, echipa Papiox incurajeaza purtarea martisoarelor timp de o luna de zile, pana in data de 1 Aprilie, cand urmeaza sa impodobim copacii cu aceste martisoare pentru indeplinirea dorintelor.


Image title

Image titleImage title

Inspira-te de la noi si daruieste bucurie celor dragi oferindu-le un martisor mini papion.

Rezultatul final: TOTI SUNTEM FERICITI!

Bunicii - ca nu am uitat de traditii, noi si cei dragi - ca dorintele se vor indeplini, copacii - au primit atentia noastra. :)









EROARE: Nume sau adresa de email sunt invalide.
Îți mulțumim, abonarea a fost făcută cu succes.
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER SĂ FII RĂSFĂȚAT CU NOUTĂȚI, OFERTE ȘI SURPRIZE
2013-2024 PAPIOX